Биро со метална конструкција

4999 ден

3499 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Димензии: 60x120cm

Висина: 75cm

Боја: Светло кафеава

Конструкцијата е изработена од високо издржливи профили.

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ