Сталажа за чевли - Пластична

499 ден

199 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Конструкција Пластика со Алумин

Со 4 реда

димензии: 60 x 40 x 20cm

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ