УНИВЕРЗАЛНИ НАВЛАКИ ЗА АВТОМОБИЛ Црвена боја

999 ден

700 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Универзални навлаки за седишта, лесно монтажни за удобно седење и возење!

 

Предности при користење на овој производ

 

Лесно монтажни – Навлаките се лесно монтажни и се затегаат со ластици и куки.

Квалитетен материјал – Навлаките се изработени од квалитетен полиестерски материјал и се достапни во повеќе бои.

Прилагодливи – Прилагодливи на повеќето мали и средни патнички возила. Одговараат на седишта со неделлива задна клупа, 60-40, 40-60.

Нашите нови навлаки за седишта изработени од квалитетен полиестерски материјал, лесни за монтажа и водоотпорни, подготвени се да го заштитат тапацирот на твојот автомобил од се и сешто!

Универзални авто навлаки, прилагодливи на скоро сите пантички возила. Навлаките се лесно монтажни и се затегаат со ластици и куки. Навлаките се изработени од квалитетен полиестерски материјал и се достапни во повеќе бои. Може да се перат на 30 степени и не се пеглаат. Прилагодливи на повеќето мали и средни патнички возила. Одговараат на седишта со неделлива задна клупа, 60-40, 40-60.

Паковањето содржи навлаки за предните и задните седишта и 4 навлаки за наслоните за глава.

 

Технички карактеристики:

  • Материјал: Полиестер

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ