BUTIK SET 4 IN 1

1499 ден

1299 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

BUTIK SET 4 IN 1

Во комплетот добивате: 18cm сад за готвење со стаклен поклопец, 24cm тава за пржење, 24cm сад за готвење и 30cm длабок сад за готвење со стаклен поклопец.

  • Вашата храна нема да се лепи на садот и нема да ја изгуби хранливата вредност
  • Рамномерна дистрибуција на топлина за готвење без горење или лепење
  • Подготовка на храната за кратко време, брзо се загреваат
  • Материјал: нерѓосувачки челик, нетоксичен материјал, надворешен слој од емајл, заедно со нелеплива облога од внатрешноста
  • Лесни за оддржување
  • Ергономски рачки за полесно ракување
  • За подготовка на здрави и вкусни оброци и задоволство во готвењето

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ