ФИТНЕС МАИЦА ЗА СЛАБЕЕЊЕ

800 ден

550 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Предности при користење на овој производ
Брзи и видливи резултати – Го интензивира процесот на потење 5-10 пати повеќе од вообичаената облека за фитнес. Само облечи ја и веднаш ќе почувствуваш колку може да стане интензивно секое физичко движење. Резултатите ќе бидат видливи!

Може да ја носиш баш секаде – Додека вежбаш, додека ги извршуваш дневните активности, додека си на работа па дури и кога седиш дома пред ТВ, на твоето тело ќе создаде вистинска сауна.

Изработена од два слоја – Внатрешниот дел е изработен од термогена полимерна ткаенина која го зголемува потењето. Надворешниот дел од маицата врши компресија на телото и на тој начин го обликува твоето тело во посакуваната форма.

Лесна за употреба – Може да се пере во машина на ниска температура, брзо се суши и не создава непријатна миризба на телото

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ