Smart Swab – Спирален чистач за уши

599 ден

300 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Иновативниот Smart Swab претставува мек и спирален чистач на Вашите уши, и со тоа хигиената на Вашите уши ќе биде на највисоко ниво.

Предности:

  • нежно и темелно чистење уши
  • без да предизвика повреди и болки, како со обичните чепкалки за уши кои се штетни за користење
  • 16 спирални додатоци кои лесно се чистат
  • безбедната мека спирала која се наоѓа на почетокот на Smart Swab тримерот оди до одредена далечина во ушната празнина со цел безбедно да ги исчистите ушите без да предизвикате болка, инфекција, да го нарушите слухот и дополнителни проблеми
  • само ставете го во увото и завртете

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ