ВИФИ ИП КАМЕРА

1999 ден

1499 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Заштите го вашиот дом дури и кога сте надвор од него.
Безжична WIFI IP HD kamera за видео надзор,со HD видео и аларм ,идеална за надзор на бебе , куќа или
двор, снима звук,има двонасочно аудио опција за ноќно снимање,може да се пристапи преку мобилен. Снима на сд картичка до 32 гб(нема во пакет), аларм при движење испраќа порака на мобилен телефон
Камерата работи на струја кабелче кое треба да биде уклучено цело време , потоа таа се поврзува на wi-fi и со телефон .
Камерата ја контролирате со телефон и можете да ја вртите 360 степени (лево десно) и горе доле , преку телефон го приклучувате и алармот кој се пушта кога ќе се напушти просторија
Има сензор за движење и кога ќе осети движење ви звони телефонот и почнува да снима и снимката се зачувува во телефон.

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ