Магичен Чистач

800 ден

200 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Ви го претставуваме Магичниот Чистач, нова револуционерен алатка во областа на чистењето.

Алатката се состои од ергономска рачка со комора за средство за чистење, на која може да се поставуваат додатоците: Четка и 3 сунѓери.

Идеален е за кујната садовите ќе ги измиете брзо и лесно, за само неколку секунди..

Дури и најтврдокорните маснотии и наталожените изгореници од садовите за готвење ќе ги отстраните со леснотија, немаат шанси со алатката.

Исклучително лесна за користење, најпро додавате средство за чистење во комората.

Го поставувате додатокот во зависност од потребите и алатката е спремна за акција.

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ