Безжичен полнач и држач за мобилен

999 ден

499 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

✅ Најдобриот уред за во вашиот автомобил, кој ќе ви го олесни полнењето и потребата од користење на телефон додека возите.

✅ Држачот е со сензор, само доближете го вашиот паметен телефон и автоматски се отвора, го поставувате телефонот и се полни без други дополнителни приклучувања.

✅ Држачот е флексибилен и прилагодлив за сите паметни телефони со IOS i Android со големина од 4.0 “- 6.0”

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ