Ураган Maker

600 ден

200 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Големина 7*7*21см

1.Моќен и пренослив јасен контејнер за мешање за лесен преглед.


2.Вградениот миксер автоматски ги меша пијалоците со притискање на копче.


3. Совршен за мешање сокови, коктели, кафиња, чаеви, протеински шејкови и формули.


Капацитет од 4.350 ml со капак отпорен на истекување. Лесно се чисти.


5. Напојува со батерии. Потребни се 2 AAA батерии (не се вклучени).

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ