Депилатор со сензор

865 ден

499 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

  • Безболно отстранување на влакна, насекаде од телото
  • Модерна технологија
  • Не ја оштетува кожата
  • Овој апарат е безбеден за сите видови на кожа
  • Овој производ за отстранување на влакна е одобрен од страна на дерматолози
  • Во пакетот е вклучено:
  • x1 Отстранувач на коса
  • 1x Head
  • 1x Четка за чистење
  • 1x Kабел за напојување

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ