Фритеза на струја 3Л - јачина 2000W

1999 ден

1600 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден


капацитет од 3 литри
прилагодлива температура од 150° до 190°С
метално куќиште и капак
капак со прозорче и филтер
сад за пржење кој се одвојува вади за лесно чистење
метална корпа за пржење со рачка
индикаторна сијаличка за јачина и греење

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ