Безжични LED светилки со далечински управувач

999 ден

499 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Овие безжични зидни светилки можат да се управуваат со далечински управувач на должина од 13 до 15 метри.
Има опција за прилагодување на јачината на светлото. Исто така, површината на ламбичката може да се допре за да се вклучи или исклучи.

При нарачка на овој производ добивате:  3 лед светилки + далечински управувач со кој може да се контролираат сите три

Продуктот има:

– бела боја

– моќност: 3W

– бела боја на светло (6000-6500К)

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ