Метален држач на телевизор 14”-42″

999 ден

499 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Металниот држач за телевизор има неколку предности во однос на повеќето тенки држачи. Има посилен механизам за навалување за да се спречи лизгањето, а исто така може да се поместува нагоре и надолу за полесен пристап до конекциите на телевизорот.
Компатибилен за: 14”-42″
Максимална издржана тежина на ТВ: 25kg
Доаѓа со комплет за монтирање (типли и штрафови)
Тежина на држач: 2,5 кг
Фиксен, 25mm профил

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ