МАГНЕТЕН ДРЖАЧ ЗА ВАШИТЕ МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ

599 ден

299 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Претставува моќен УНИВЕРЗАЛЕН магнетен држач за Вашите телефони со ергономски дизајн за во Вашиот автомобил.

 

Со овој УНИВЕРЗАЛЕН магнетен држач можете да го држите Вашиот мобилен телефон на дофат.

 

Овој држач го држи Вашиот мобилен телефон во совршена положба за време на разговор при возење во Вашиот автомобил.

 

УНИВЕРЗАЛНИОТ магнетен држач се состои од држач за магнетна вентилација и две универзални плочи и може да работи со тешки и големи мобилни телефони.

 

 

Исклучително е лесно да се инсталира во Вашиот автомобил:

 

·      Притиснете ја основата за монтирање во отворот за воздух.

·      Прицврстете ја металната плоча за монтирање на задната страна од вашиот телефон.

·      Засилениот магнет на држачот го држи телефонот безбедно на своето место, дури и за време на агресивно возење.

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ