Масажер Fascial Gun

1500 ден

1499 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден


 • Добро вграден масажер со висок квалитет и многу моќна вибрација на удари.
 • 500-2400 удари во минута во зависност од брзината што ќе ја одберете.
 • 6 брзини
 • 4 различни глави за масажа
 • Ергономската рачка, копчето за напојување и артикулационата глава се дизајнирани за да можете самите да достигнете до местото на болката.
 • Совршен за растурање на јазлите во мускулите и обновување на мускулите по тренингот.
 • Пулсирачкото дејство е одличен отстранувач на болките.
 • Пиштолот за масажа е дизајниран да ослободи области од ткивото кои што може да бидат заглавени или тврди.
 • Компактен дизајн, одличен за машки и женски спортисти, бодибилдери, пливачи итн.
 • Димензии на производот: 22 x 16.5 x 6.5 cm
 • Капацитет на батерија: 2500 mAh
 • Време за користење: 120 min
 • Време на полнење: 180 min

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ