Фотелја Intex со табуретка

4999 ден

2500 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Димензии на фотелјата: 130 x 99 x 76 см
Димензии на табуретката: 64 x 28 см
Максимална тежина: до 100 kg
Лесно пренослива и практична
Изработена од PVC материјал
Водоотпорна, лесно се мие и чисти.
Производител: Intex

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ