КУЈНСКИ ДОЗЕР НА САПУН ЗА СУНЃЕР

899 ден

300 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Прочитај зошто овoj дозер им го олесни животот на над 10.000 домаќинки, кои сега не можат да ja замислат кујната без него!

Предности при користење на овој производ

Заштеди детергент и забрзај го миењето садови – Со секое притискање, дозерот ја испушта потребната количина на детергент!

Држач за сунѓер – Сунѓерот секогаш ќе го најдеш на истото место, наместо под куп садови, ако го користиш горниот дел од дозерот како држач за сунѓер.

Поуреден мијалник – Отфрли ги шишињата со детергент насобрани околу мијалникот и замени ги со овој компактен дозер. Сè ќе биде на едно место!

Брзо цедење – Остави го влажениот сунѓер на капакот на диспензерот и тој ќе се исуши без ширење бактерии за еден час

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ