ПАМЕТНА НАРАКВИЦА М4

999 ден

499 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

📌Промотивна цена: 499денари

Мерач на отчукувања на срцето
Мерач на чекори
Мерач на калории
Мерач на квалитет на сон и трајење на вашиот сон
Аларм
Bluetooth поврзување
Компатибилност- Andorid и IOS
USB полнач
Известивање за позиви и пораки
Екран на допир
90mah Батерија
Тежина 3.8g

🚧Ограничена Количина

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ