ПРЕНОСЛИВА БАТЕРИЈА ЗА ПОЛНЕЊЕ 2600MAH (1+1 ГРАТИС)

999 ден

420 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Ова претставува 2600 mah ПРЕНОСЛИВА БАТЕРИЈА ЗА ПОЛНЕЊЕ НА ЕЛЕКТРОНСКИ УРЕДИ:

-       ПАМЕТНИ ТЕЛЕФОНИ,

-       МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ,

-       MP3 / MP4,

-       GPS И ДРУГИ УРЕДИ.

КАПАЦИТЕТ:2600MAH

РАБОТА НА А5V ЛИТИУМ-ЈОНСКА БАТЕРИЈА 

ВЛЕЗ: 5V,

1000MA USB ИЗЛЕЗ: 5V,

ДИМЕНЗИИ: 90X32X22mm

ТЕЖИНА: 68gr.

ВКЛУЧЕН КАБЕЛ ЗА ПОЛНЕЊЕ СО USB

 

Со оваа промоција уште оваа недела добивате КУПУВАТЕ 1, ДОБИВАТЕ УШТЕ 1 ГРАТИС.

 

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ