Сет од 8 магични закачалки

550 ден

399 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден


✔️
Доколку ви треба дополнителен простор во плакарот за да можете да ги закачите сите парчиња облека еве додток којсигурно ќе ви биде од корист!

✔️Сет од 8 мултифункционални закачалки со ротирачки куки за да можете да закачите вертикално и хоризонтално плус 8 парчиња облека на една позиција.

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ