Декоративен ласер

1999 ден

890 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Разубавете го вашиот дом во секоја пригода и прослава. Создадете магија со помош на декоративениот ласер со 12 тематски проекции, кој ќе ви овозможи вистинска сензација.
Тајната на ласерот е во моќниот систем од светилки и слајдови кои создава неверојатно лајт шоу на секоја површина или во секоја просторија.
Едноставно ставете го уредот во дворот или на терасата, насочете го кон ѕидот и вклучете го.
Едноставен и оригинален начин за декорирање на вашиот дом во кратко време!
Бројни мотиви во боја кои можете да ги користите зависно од пригодата. Се што треба е да ја инсталирате касетата со посакуваните мотиви за да ја декорирате вашата фасада.
Има 2 брзини, брзо или бавно кои можете да ги регулирате со помош на копчето за избор.

ИНСТРУКЦИИ ЗА БЕЗБЕДНОСТ:
Не користете го декоративниот ласер на друг начин различен од оној што е наведен од производителот за да се избегне изложеност на опасно ласерско зрачење.
Немојте намерно да го вперувате во очи или лице.
Не обидувајте се да го отворите куќиштето под никакви околности.
Ласерите не треба да се проектираат на или во рамките на патеката на летот на авионот од 10 наутички милји од аеродромот, затоа спуштете го аголот на декоративниот ласер, така што ласерите нема да се проектирани кон небото.
Користете го само со продолжен кабел наменет за надворешна употреба.
Функционира на сите временски услови!
Може да биде поставен на дожд и на температури под 0°C. Потрошувачката на струја е минимална, а производот покрива до 58 m2 на растојание од 100 метри.
Вистинско декоративно решение за вашиот дом!
Ласерскиот уред можете да го користите не само за време на празниците, туку и за добра забава во вашиот дом.
Заборавете на одмоткувањето на кабли со сијалички кои често знаат да прегорат!

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ