Преносен блендер со повер банк

999 ден

600 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Fruit Mixer  е соковник кој може за 1 минута да направи сок од зеленчук или од овошје!!! Ножот на Fruit Mixer  изработен од не р’ѓосувачки челик.

Fruit Mixer е безбеден и здрав за употреба бидејќи е изработен од еколошки нетоксични PP+ABS материјали наменети за изработјка на производи за храна, без BPA, силиконско дно, нелизгачка послога. Fruit Mixer е едноставен за употреба и многу лесен за чистење.

Fruit Mixer  има вградена батерија со висок квалитет која се полни на USB кабел . Батеријата може да се полни на компјутер или лаптоп, полнач за мобилен, Power Bank.

 Времето на полнење е 3 часа и со неа може да го користите од 10 до 12 пати.

Fruit Mixer е мултифункционална мешалка за правење на хранливи напитоци од  овошје и земенчук, приготвивање на детски кашички, како и подговка на адаптирано млеко за бебиња.

Со Fruit Mixer може да ди приготвувате и маски за лице во домашни услови.

Fruit Mixer е идеален за во кујна, канцеларија и на отворено.  Идеален за приготвување на сокови за време на патување.

Димензии: 7 cm * 7.5 cm * 23 cm 

Тежина 550 gr.

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ