Сигурносно детско седиште за во автомобил

999 ден

700 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Меко и удобно седиште за деца кое нуди висока заштита
Може да се постави на седиште во кола и на обична столица дома.
Идеално за деца на возраст од 9 месеци до 5 години.
Удобно седиште кое децата ќе го обожаваат кога ќе се возат во автомобилот.
Едноставно за поставување, не зафаќа голем простор.
Димензии: 65cm x 35cm

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ