Воздушен душек за во кола

2500 ден

1499 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Ова е совршен производ за патување, за одмарање на Вашите деца додека возите, како и за Вас, после долгите часови на возење.

Овој мулти-функционален воздушен кревет за во автомобил е направен од висококвалитетен материјал и може да се вклопи во Вашиот автомобил.

 Воздушниот кревет е практичен, издржлив, удобен и може да се користи и како надворешен душек дури и за во вода.

 Овој кревет е лесно пренослив, отпорен на удари и влага, еколошки производ, лесен за чистење со мала тежина и можност за преклопување.


Карактеристики:

- Да не се допира со остри предмети или цигари.

Воздухот во производот може да трае околу 10 часа.

- Можете повторно да го напумпате после 10 часа за удобна употреба со помош на брзата пумпа содржана во кутијата на производот.

   Материјал на душек: поливинил хлорид (ПВЦ)

- Димензии: 135 х 85 х 40 см.
- Максимална издржливост на тежина: 180 кг.

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ