МАГИЧНО ПЕНКАЛО ЗА ИЗБЕЛУВАЊЕ НА ЗАБИТЕ

899 ден

200 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Избели ги забите сам на професионален, безбеден и исклучително лесен начин

Предности при користење на овој производ

Брз ефект – Бели заби за само 20 минути. Видливи резултати веднаш по првата употреба.

Едноставен процес – Потребно е претходно да ги измиеш твоите заби, да го нанесеш гелот и по 10 минути повторно да ги измиеш забите.

Безбеден процес – Не грижи се за безбедноста на твојата глеѓ и непца. Целосно природна со докажани состојки.

Сега можеш да ја имаш светлата и блескава насмевка што отсекогаш си ја посакувал. Доколку често консумираш тутун, кафе, обоени и газирани пијалоци, црвено вино и слично, ова е вистинскиот производ за твоите заби.

Зошто да плаќаш скапи стоматолошки третмани за белење на забите, кога тоа може да го направиш сам со помош на ова магично пенкало за брзо белење на забите и 100% безбедно. Со редовна употреба до 2-8 нијански побели заби!

Потребно е претходно да ги измиеш твоите заби, да го нанесеш гелот и по 10 минути повторно да ги измиеш забите.

Целосно природно со докажани состојки, брзо и ефективно.

Во повеќето случаи, ефектот се забележува по првата апликација.

Моливот трае до две недели ако се нанесува еднаш дневно, а белината на забите многу подолго.

Нечистотијата која не можеш да ја отстраниш со обична паста за заби и забен конец, дамки од обоени пијалоци, никотин или кафе, ова магично пенкало ќе ги отстрани за секунда.

Конечно ќе може да се смееш слободно без да ги криеш забите. Со белите заби ќе ти се зголеми самодовербата и ќе се чуствуваш поубаво.

Третманите може да се повторуваат неколку пати.

Технички карактеристики:

  • 2-8 нијански побели заби
  • Се нанесува еднаш дневно

 

Нарачајте го вашето веднаш со 75% ПОПУСТ 

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ