Компакна Сушара

1200 ден

999 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Димензии:
Висина 170 см
Должина 126
Ширина 64 см

Растојание од тркало до тркало:
Во ширина 50 см
Во должина 77 см

Тежина: 4.5 Кг

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ