BLUETOOTH КАРАОКЕ ЗВУЧНИК СО МИКРОФОН

1999 ден

799 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Bluetooth караоке звучникот со микрофон звучи навистина одлично и претставува добар стандард за музика.

Технички податоци:

Bluetooth-караоке звучник со микрофон
Материјал: АБС пластика - Моќност: 20W
Фреквенција: 100Hz - 20KHz
Поддржува функција на MP3 плеер за музика од: USB / TF картичка - Bluetooth врска
Далечина за приклучување околу 10м
Капацитет на батеријата: 4200mAh - моќност: AC 220V
Време на употреба: 3 - 6 часа
Димензии: Должина x ширина x висина - 16cm x 22cm x 12cm
Производ: звучник, микрофон, кабел за полнач, жица 2 глави 3,5 
Предни додатоци: 1 жичен микрофон, кабел за напојување.

Овој прекрасен караоке звучник доаѓа со елегантен микрофон за звучници, има многу функции и одговара на многу потреби.

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ