Електричен бокал 2L

999 ден

399 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Бокалот има капацитет од 2 литри се ротира за 360° и има
тело од нерѓосувачки челик.
Тој има артикулирана капа која помага против отпорност на заштита во случај на суво греење.
Автоматско исклучување со врела вода.
Светло за индикатор за функција (вклучено / исклучено).
Кабел за складирање.

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ