Електрично ѓезве 0.8 л – SuTai

999 ден

699 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Електрично ѓезве во повеќе бои
Изработено од квалитетна, нетоксична пластика
Ергономска рачка која се превиткува и која не се загрева
Независно дво кое ротира за 360 степени
Моќност 600 w
Капацитет 0.8 л

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ