Makeup огледало со лед светло

999 ден

499 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Тип на грло: ЛЕД 3 color

Димензии: ш:180 в:265

Материјал: Пластика

Боја: Розева

Battery: lithium battery 18650.

Battery capacity: 1200 mAh.

Voltage: 5V

Current: 1A.

Charging time: 4 hours. USB

Боја на пластика: БЕЛА

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ