Батериски тример за косење трева и сечење на гранки

2999 ден

2499 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

🎯Безжичен електричен тример кој што ке ви овозможи да го решите нередот со кабли.
🎯Идеален за косење на трева и уредување на градини и сечење на гранки.
🎯Може да се употребува и за високитеи недофатливи гранки во Овоштарниците и Лозјето.
🎯Во пакетот добивате една Батерија 6000 mah со едно полнење држат до 3 часа пристојана работа.
🎯Телескопска сталка која што се продолжува од 120cm до 150cm.
ℹ️ Во пакетот добивате 3 вида на сечила:
♦️ 1 диск за гранки
♦️ 2 пластични сечила за трева
♦️ 1 метални сечила за грмушки.
✅Со вграден заштитен браник кој што го прави 100% Безбеден.
✅Прилагодлив агол на сечење од 180°
✅Тежина 1.2kg
✅Брзина 18000 вртежи во минута.
✅Следува полнач за полење на батериите.

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ