Bluetooth Звучник отсега со 42% ПОПУСТ!

799 ден

499 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

за само 499денари 💣
| Пренослив и компитабилен звучник кој дава кристално очистен звук без дисторзија со максимален волумен.
☛ Вградено ЛЕД светло
☛ РАДИО
☛ Безжичен
☛ Батерија 5000mAH
☛ Батерија до 4-8 часа користење
☛ Радио
☛ AUX слот
☛ Микро сд карт

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ