Водена подлога за бебе

900 ден

700 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Секое дете уште од најрана возраст обожава да го истражува светот околу себе. Овозможете им го тоа на малечките со помош на забавната водена простирка за бебе! Вашето малечко ќе ужива во играњето на меше и допирањето на различните шарени морски животни и облици во внатрешноста на подлогата.
Помогнете му на бебето да ги развива своите моторни и когнитивни способности, како и во учењето на разликување на боите.

  • Живописна водена подлога исполнета со шарени играчки кои пловат под рачињата на вашето бебе
  • Само надувајте го надворешниот слој и наполнете го внатрешниот слој на простирката со вода и подготвена е за игра!
  • Димензии: 66 x 50cm

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ