Сет 6 соларни светилки КОЦКИ

1499 ден

999 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Цена: 6 светилки 999 денари
✅Високи се 19cm дебелина 6cm
✅ Во текот на денот се полнат, автоматски се палат ноќе
✅ Не е потребна електрична енергија
✅ Водоотпорни

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ