Пренослива скара

1499 ден

999 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Уживајте во секој момент со Вашите најблиски со овој невероватно практичен производ.

 

Големина: 42 x 29 cm

Боја: црна

Тежина: 2 кг

Облик: правоаголна

Материјал MS- обложен

 

Опис на производот:

 

Материјал: Метал,

Боја: Црна

Пакет содржина: 1-парче скара и 3 парчиња прачки

Опремен со ударни слотови за дополнително производство на топлина

Бојата е прикажана на фотографиите

 

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ