ЛАМБА ЗА УБАВИНА

1890 ден

870 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

ЛАМБА ЗА УБАВИНА 

🎁Cena: 870ден од 1890 денари🎁

Кругот на ламбава е 28cm
Има држач за Телефон
Ногарките 1,6м
3 нианси на свелто: 6500K, 4200K, 3000K

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ