Електрична скара за дома

1299 ден

899 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Електрична скара за дома. Може да се постави било каде. Практична е за чистење.
Моќност: 2000w

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ