ПОДВИЖЕН ШТАНД

1499 ден

999 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Мултифункционален подвижно постоље за машина за перење и фрижидер. Оваа подвижно постоље е погодно за употреба на машината за перење, итн. Ги прави апаратите за домаќинство лесно подвижни. Апаратите се заштитени од вода и оштетување бидејќи се подигнати над земја.

Одржувањето на машините е многу еноставно, имаат вентилација на дното, анти-влага, анти-рѓа, и лесна за пренесува и чисти.

  • Материјал: гумени универзални тркала PA66, метална цевка цинк
  • Висина: 10 см
  • Максимално оптоварување: 138кг
  • Димензија: 57см х 57 см
  • Прилагодливи за големината
  • Ултра силна цврстина
  • Антикорозија
  • Лесна за навигација со четири тркала од 360 степени

Дополнително можете да го користите доколку имате потреба за поместување на гломазниот мебел или пренесете ги тешките предмети

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ