Турски Иновативен Џогер-кофа

899 ден

699 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

👌Турски Иновативен Џогер-кофа со 2 микрофибер крпи
Материјал: ПВЦ не’рѓосувачки челик.

  • Должина на бран: 125см.
  • Глава од четка 33x12cm.
  • Кофа 40 * 20 * 20см.
  • 1x Кофа.
  • 1x Моп.
  • 2x Професионална микрофибер глава за четка.

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ