Најубавиот и најмоќниот Караоке Пренослив Звучник 8инчен

2999 ден

2499 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

🎤Безжичен Микрофон
Работи со 🔴Блутут
🔴USB, 

🔴SD card,

 🔴AUX кабел и 

🔴ФМ РАДИО.
🔋Со вградена екстра силна литиумска батерија која со едно полнење трае од 5 часа.
Size: 41cm x25cm, x 22cm
Јачина: 150 W

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ