Мултифунгсионален организер

999 ден

699 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Мултифунгсионален организер
*Црн и бел
Технички карактеристики:
16 куки (капацитет на секоја кука: 5 кг)
4 полици за складирање (прекрстена шипка: Ø 19 mm; странична шипка: Ø 16 mm)
Капацитет на секоја полица до 40 kg
Нерѓосувачки челик
Димензии: 60 x 26 x 155 cm
Практична – Заборави на неуредниот плакар и да пребаруваш по него пред да излезеш, како порано, сега твојот ходник ќе изгледа уредно и оваа повеќенаменска закачалка ќе ги собере сите работи на едно место.
Цврста и издржлива – Изработена од задебелени железни цевки (Ø 32 mm) за да се обезбеди поголема стабилност. Долните полици можат да издржат голема тежина благодарение на цврстите шипки
1pc entrance coat rack foyer shoe rack free standing coat rack with 4 5 layers of storage shelves and 8 double hooks living room bathroom hallway shoe rack organizer details 0
1pc entrance coat rack foyer shoe rack free standing coat rack with 4 5 layers of storage shelves and 8 double hooks living room bathroom hallway shoe rack organizer details 11pc entrance coat rack foyer shoe rack free standing coat rack with 4 5 layers of storage shelves and 8 double hooks living room bathroom hallway shoe rack organizer details 1
1pc entrance coat rack foyer shoe rack free standing coat rack with 4 5 layers of storage shelves and 8 double hooks living room bathroom hallway shoe rack organizer details 21pc entrance coat rack foyer shoe rack free standing coat rack with 4 5 layers of storage shelves and 8 double hooks living room bathroom hallway shoe rack organizer details 2
1pc entrance coat rack foyer shoe rack free standing coat rack with 4 5 layers of storage shelves and 8 double hooks living room bathroom hallway shoe rack organizer details 31pc entrance coat rack foyer shoe rack free standing coat rack with 4 5 layers of storage shelves and 8 double hooks living room bathroom hallway shoe rack organizer details 3
1pc entrance coat rack foyer shoe rack free standing coat rack with 4 5 layers of storage shelves and 8 double hooks living room bathroom hallway shoe rack organizer details 41pc entrance coat rack foyer shoe rack free standing coat rack with 4 5 layers of storage shelves and 8 double hooks living room bathroom hallway shoe rack organizer details 4
1pc entrance coat rack foyer shoe rack free standing coat rack with 4 5 layers of storage shelves and 8 double hooks living room bathroom hallway shoe rack organizer details 51pc entrance coat rack foyer shoe rack free standing coat rack with 4 5 layers of storage shelves and 8 double hooks living room bathroom hallway shoe rack organizer details 5
1pc entrance coat rack foyer shoe rack free standing coat rack with 4 5 layers of storage shelves and 8 double hooks living room bathroom hallway shoe rack organizer details 61pc entrance coat rack foyer shoe rack free standing coat rack with 4 5 layers of storage shelves and 8 double hooks living room bathroom hallway shoe rack organizer details 6
1pc entrance coat rack foyer shoe rack free standing coat rack with 4 5 layers of storage shelves and 8 double hooks living room bathroom hallway shoe rack organizer details 7

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ