Огледало за шминкање со 4 лед светла

999 ден

799 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

📌за само: 799денари
- Работи со 4 AA батерии (не е вклучено)
- Димензии: 25 x 18 см
- Ротирајте 360 степени
- 4 LED Светла што работат со
сензор за допир оn/off

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ