Дозер за масло и оцет за 299ден

499 ден

299 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Распрскувач од нерѓосувачки челик и стаклено шишенце што може да се наполни со оцет, масло, вода, вино и сл.
Нанесувањенто масло во вашата омилена салата,тава за пржење,или директно врз вашето месо,
никогаш не било полесно и уредно без да се измрсите вие и вашиот простор за готвење.
Димензии:175мм х 40мм
Капацитет:100мл

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ