Анатомски потпирач за грб 1+1

999 ден

299 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Помага при држењето правилна положба на грбот додека ги извршувате вашите обврски.
Обезбедува дополнителна поддршка на грбот, помага за подобрување на правилното држење на телото и поголемата удобност во седењето.
Уникатен дизајн кој овозможува значајна поддршка и дополнителна удобност, додека решеткастата мрежа дејствува како вентил кој ви овозможува циркулација на воздухот.
Користете го за дома, во канцеларија, во автомобил.
Едноставно навлечете го на задниот дел од вашето седиште или стол
Димензии: 39x41cm
Достапна боја: црна

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ