Air Fryer - Апарат за готвење со топол ваздух

3000 ден

2599 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

за само: 2599денари
*Гответе на здрав начин - заменете го врелото масло со топол воздух и задржете го вкусот на храната.
*Овој апарат за готвење со топол воздух (3л) доаѓа со целосно прилагодлива контрола на температурата која се движи од 80°C-200°C и тајмер што се движи од 0-30 минути.

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ