Гејмерски стик со инсталирани игри

2500 ден

1899 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

😍Гејмерски стик со инсталирани игри за само 1899ден📺
🤝сетот се состои од :
☑️2 рачки
☑️1 Game stick-от
☑️1 додаток HDMI
☑️1 кабел усб
☑️Упатсво
🎮 Подготвени сте повторно да ја доживеете својата гејмерска слава? Повторно уживајте во игрите од вашето детство и оживејте ја вашата Радост.
💯 Со повеќе од 35 илјади игри можете да имате бескрајна радост во играњето игри што сте ги играле во вашето детство. Уживајте во игрите како никогаш досега.
👴👦🏻 Играјте со семејството, пријателите и саканите. Уживајте во носталгијата, дури и кога сте млад гејмер.
Во првиот комент е видеото со начин на инсталирање и игри

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ