Вакуум апарат за црнки

1999 ден

900 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Овој неверојатен вакуум отстранувач на митисери ќе го извади успешно секој митисер од порите на кожата. Потребни се само 5мин. пред употребата лицето да го загреете со топол пешкир, со што дополнително ќе ги отворите порите за поголема ефикасност на апаратот.

Едноставно, допрете го до кожата и ќе исчисти сета непожелна нечистотија. Додека полека лизгате со апаратот по кожата тој ќе ги извлече митисерите.

  • Неинванзивен третман на лицето за отстранување на мртвите клетки од површината на кожата, со цел поттикнување развој на нови и здрави клетки. Ви пружа нежна и мазна кожа.
  • Вакуум системот ви пружа нежно чувство на масажа која стимулира циркулација и зацврснување на кожата
  • Длабинско чистење на порите со што значително се намалуваат акните на лицето
  • За затегнување и освежување на кожата склона на создавање брчки
  • Силен вакуум ефект наменет за било кој тип кожа
  • 4 x различни вакуум додатоци
  • Батерија: 1000mAh
  • Време на полнење: 90мин. (макс.)
  • Димензии: 170 x 41 x 35mm

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ