Пренослив Караоке звучник 6,5 инчен

1999 ден

1799 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Гратис жичен миркофон
Волтажа: DC5V
RMS Сила: 150-Watt
Rechargeable Battery
3.7V/1800mah
6.5 Inch звучник
Size: 35 x 25 x 20 cm

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ