Дупли Јорган

1499 ден

899 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Температурите веќе се под нулата, а вие уживате во зимски рај додека лежите на мека и удобен и топол јорган.
Заштедете со купување на овој сет од дупли зимски јорган и  по акциска цена од само 899 денари (редовна цена: ̶1.̶4̶99̶ ̶д̶е̶н̶)
Димензиите на јорганот се 200 х 200 cm
Испратете ни порака со вашите информации, а нашите агенти уште веднаш ќе ја испратат нарачката на вашата домашна адреса.
За сите останати информации, слободно контактирајте не!

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ